Telelegend Larry King avalikustas, et tal diagnoositi kopsuvähk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larry King
Larry King Foto: SCANPIX

Legendaarne telesaatejuht Larry King avalikustas kolmapäeval, et tal diagnoositi sel suvel esimese astme kopsuvähk, mis talt edukalt ära opereeriti.

«Põhjus, miks selle praegu avaldan, on see, et tahan inimestele südamele panna: laske teha rinnast röntgenipilt!» ütles King saates «Extra». «Kui ma poleks röntgenit teinud, oleks vähk laiali levinud.»

83-aastane staar käis operatsioonil juulis ja siis selgus, et röntgenipildil nähtud «täpp» oli tõesti pahaloomuline kasvaja.

«Käisin Cedarsi haiglas operatsioonil 17. juulil. Nad võtsid selle välja ja see oli pahaloomuline. Nad oleks selle välja võtnud ka siis, kui see oleks olnud healoomuline. Nad uurisid seda. Nad ütlesid, et minuga on kõik korras,» sõnas King.

King käis igal aastal röntgenipilti tegemas varasema südamerabanduse tõttu, kuid nüüd peab ta seda tegema iga kuue kuu järel.

«Ma tunnen end hästi. Käin kontrollis, hoolitsen tervise eest ja armastan töötamist. Ma tõenäoliselt suren otse-eetris!» naljatas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles