Smilers lendab Tartusse katusele rokkima!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers lendab Tartusse katusele rokkima!
Smilers lendab Tartusse katusele rokkima! Foto: Club Tallinn

Juba sellel kolmapäeval (27.04) toimub Tartu Kevadpäevade raames suur katusekontsert, mille raames esineb ööklubi Tallinn katusel ning linnarahva rõõmuks ansambel Smilers.

Esimest korda toimus katusekontsert eelmisel aastal, kui ansambel „Meie Mees“ hullutas katuselt mitut tuhandet inimest. Kuna üritus osutus oodatust populaarsemaks, on selle aasta Tartu Kevadpäevade kavas katusekontsert tagasi.

Hendrik Sal-Saller märkis ära, et bändi jaoks on see suvehooaja alguse uus rekord kuna nii vara kevadel pole veel vabas sõhus esinetud. Ansambli solist loodab ka, et ilm püsiks endiselt suvine ning tuleks hea konstert.

Smilers ronib ööklubi katusele ja tõmbab sedapuhku rahva käima enda parimate hittidega, mida oskab igaüks vist peastki laulda. Võrreldes eelmise aastaga lisab värskust Jägermeister, kes tõstab katusele omanimelise kahuri, kust rahva sekka põmmutatakse särke ja muid auhindasid… Rahva tõmbab käima tudengipäevade legendaarne sangar Kunnar Karu isiklikult ning mis kõige parem – üritus on kõigile täiesti TASUTA!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles