"Elusalt maetud"

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õuduspõnevik "Elusalt maetud" ei sobi vaatamiseks alla 12-aastastele.
Õuduspõnevik "Elusalt maetud" ei sobi vaatamiseks alla 12-aastastele. Foto: Internet

Männimäe külalistemaja kinosaalis (Riia mnt 52-d) saab 3. mail kella 18 ja 6. mail kella 19 vaadata õuduspõnevikku "Elusalt maetud".

Veoautojuht ja pereisa Paul Conroy (Ryan Reynolds) ärkab ja avastab õudusega, et ta on maetud vanasse puust kirstu. Tal pole aimugi, kes ta sinna toppis või miks, ning tema ainsaks lootuseks sealt pääseda on mobiiltelefon. Halb levi, tühjenev aku ja hapnikupuudus on ta suurimateks vaenlasteks selles võidujooksus ajaga: Paulil on aega ainult 90 minutit, et päästetud saada.

“Elusalt maetud” on originaalselt teostatud piinav õuduspõnevik, mille lavastaja Rodrigo Cortès kirjeldab filmi nii: “Film on täis emotsionaalseid pöördeid, ahistust, paanikat, meeleheidet, rahu, käegalöömist, vägivalda, eitust, vigu, lootust ja kurbust.” Ning kõige selle keskel lamab Ryan Reynolds (“Ettepanek”, “Wolverine”) oma senise karjääri raskeimas rollis. Omanäolise loo stsenaariumi kirjutas Chris Sparling.

Filmi pikkus: 1 tund ja 35 minutit.

Alla 12-aastastele keelatud!

Filmi treiler: http://www.youtube.com/watch?v=j1Yyhxq56Xg&feature=player_embedded
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles