Carmen Kassi mehed läbi aegade: Rihanna kallimast kuni Saksa malegeeniuseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EV86. Urmas Reinsalu ja Carmen Kass.
EV86. Urmas Reinsalu ja Carmen Kass. Foto: Peeter Langovits / PM / Scanpix

Täna tähistab 39. sünnipäeva supermodell Carmen Kass. Paidest pärit kaunitar läks varakult suurde maailma moelavasid vallutama. 18-aastasena kolis siresäär Pariisi. Carmen on olnud lemmiklaps ja muusa suurtele moenimedele nagu Michael Kors ja Mark Jacobs. Kes on aga need mehed, kelle südameid on Kass purustanud.

Eric Lobron ja Carmen Kass / Scanpix
Eric Lobron ja Carmen Kass / Scanpix Foto: SCANPIX

Carmen oli pikaaegses suhtes Saksa malemeistri Eric Lobroniga. Kooselu sai alguse 2004. aastal, mil tippmodell astus Eesti Maleliidu presidendiks. Paaril oli vanusevahet 19 aastat.
Enne malegeeniusega kohtumist nautis Carmen pöörast elukarusselli koos rõivatöösturi poja Richie Akivaga. Mees on teada-tuntud New Yorgi ööelu promootor ja klubiomanik. Boheemlasliku elustiiliga Richie sõpruskonda kuuluvad sellised staarid nagu Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Liv Tyler, mitmed tippmodellid ning lauljad. Akiva on armurõõme nautinud Barbadoselt pärit rn´b jumalanna Rihannaga. Richie Akiva ja Carmen Kassi kooselu jäi aega, mil paidelanna sõudis modellinduse karjääri kõrglainel. Aastal 2002 nimetas Briti moeajakiri Vogue eestlanna viie enimteenivama supermodelli hulka.

Richie Akiva ja Rihanna / Scanpix
Richie Akiva ja Rihanna / Scanpix Foto: SCANPIX
Richie Akiva, Dave Chappelle, Naomi Campbell, Rihanna / Scanpix
Richie Akiva, Dave Chappelle, Naomi Campbell, Rihanna / Scanpix Foto: SCANPIX

Carmeni elu ei ole siiski pidama jäänud vaidvälismaistel hurmuritel. Tippmodell on päid suutnud segi ajada ka kõige konservatiivsematel. Aastal 2004 tekitas furoori see, kui endine kaitseminister, poliitik ja riigikogulane Urmas Reinsalu tuli vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtule käekõrval Carmen Kass. Kas noori liitis kirg male vastu või poliitika? Carmen Kass astus 2004. aasta kevadel erakonda Res Publica.

2004. aastal tuli poliitik Urmas Reinsalu president Arnold Rüütli vastuvõtule koos modell Carmen Kassiga.
2004. aastal tuli poliitik Urmas Reinsalu president Arnold Rüütli vastuvõtule koos modell Carmen Kassiga. Foto: Raigo Pajula

Carmeni eraelu on seostatud ka skandaalse kirjanikuhärra Kaur Kenderiga, kellega on koos oldud nii mõnelgi avalikul üritusel.

Kaur Kender.
Kaur Kender. Foto: Sander Ivest

Carmen tuli oma värske suhtega avalikuks kaks aastat tagasi Diana Arno moeetendusel Tallinna Moenädalal. Tippmodelli ja endise kaunitari väljavalituks on Raimo Kägu ettevõtjast poeg Kaspar Kägu.   

Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015. Kaspar Kägu ja Carmen Kass
Tallinn Fashion Week kolmas päev 23.10.2015. Kaspar Kägu ja Carmen Kass Foto: Viktor Burkivski
Diana Arno moe-show järelpidu 23.10.2015Carmen Kass ja Kaspar Kägu on paar
Diana Arno moe-show järelpidu 23.10.2015Carmen Kass ja Kaspar Kägu on paar Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles