Alex Lepajõe pani seltskonnalõvi ameti maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Lepajõe
Alex Lepajõe Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Aastaid seltskonnalõvina mööda pealinna ööklubisid ja kassiristseid ringi vuhisenud Alex Lepajõe on oma playboy ameti maha pannud ning hakanud korralikuks pereisaks.

«Sellega on väga lihtne, kui on vajadus, siis lähed ja kui mitte, siis ei lähe linna peale õnne otsima,» pajatab kunagine seltskonnastaar Kroonikale.

Suur elukunstnik on kohalikust seltsielust tagasi tõmbunud ja tegeleb kodus põhiliselt aasta ja kahe kuuse Laura ja ülemöödunud pühapäeval ilmavalgust näinud pisikese Hendrik Jaaguga.

Alex pihib, et põhjus tema koduseinte vahel istumisele on lihtne. Väljas käimine lihtaslt tüütas meest, sest enda sõnul näeb ta üritustel alati ühtesid ja samu nägusid, teab juba ette, mida need pärast paari pitsi vatravad ning millega tavaliselt taolised õhtud lõpevad.

Kunagisele eluvennale meeldib aega veeta pigem oma elukaaslase Kristi ja kahe pisipõnniga vanalinna tänavatel jalutades või Lõuna-Eestis oma kätega maamaja renoveerides.

Endisel telestaaril on kokku kaheksa last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles