Allar Levandi abielust Annaga: meil on alati sädet olnud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Levandi, suusatreener, endine kahevõistleja. Eesti suusakahevõistlejate koondise peatreeener.
Allar Levandi, suusatreener, endine kahevõistleja. Eesti suusakahevõistlejate koondise peatreeener. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Olümpiasangar Allar Levandi suhe abikaasa Anna Levandiga püsib värskena nagu lumest võrsunud kevadlill kirjutab Kroonika.

Calgary olümpiapronksi, spordiennustusportaali Paf.com Eesti haru uue tegevjuhi Allar Levandi (45) ja iluuisutamistreeneri Anna Levandi (45) suhe on ergas ka 21 aastat pärast pulmi. Vaatan ühel seltskonnaüritusel, kuidas Anna elab siiralt kaasa Allari kõnele, kuidas ta kutsub mehe omale appi heategevuslikku ruletti mängima. Väiksed asjad, aga olulised suhte toimimiseks. Eriti kui päev varem olen jälginud, kuidas üks tuntud eestlanna mõnitab innukalt seltskonnas oma tuntud elukaaslast, öeldes, et ta pole mingi mees…

Anna ja Allar tutvusid Calgary olümpiamängude lõpupeol tantsupõrandal. Aga nad olid teineteist märganud juba varem. Nimelt palus kahevõistlejate koondise psühholoog Annal poisse enne otsustavat etteastet rahustada – et mine lobise. Ühel hetkel jooksis ruumist läbi ka keskendunud näoga Allar. Suusahüpete järel oli Allar neljas – pronksi saamiseks pidi ta suusarajal kinni püüdma minut aega varem startinud mehe. Võimsale suusasõidule järgnes Anna ja Allari ühine kojusõit.

 Kas keskeakriis möödus sul rahulikult?

Jah, ma armun uuesti ja uuesti oma naisesse.

Kas Anna paneb sulle supi sisse mingit armurohtu?

Meil on alati sädet olnud.

Teie avalikke armumänge ei ole märgatud.

Milleks? Ma ei taha olla avalikkuse ees. Vahel satun muidugi.

Loe pikemalt Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles