Autot kriminaalses joobes juhtinud Marko Asmer astub kohtu ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW Sauberi testisõitjaks tõusnud Marko Asmer ja tema isa Toivo seadsid juba aastaid tagasi        eesmärgiks pääsu vormel-1 sarja. Täna võivad mõlemad mehed kergendatult hingata – suur töö on ennast tasunud ja enam kunagi pole neil vaja muretseda, kust     võidusõiduks hädavajalikku raha leida.
BMW Sauberi testisõitjaks tõusnud Marko Asmer ja tema isa Toivo seadsid juba aastaid tagasi eesmärgiks pääsu vormel-1 sarja. Täna võivad mõlemad mehed kergendatult hingata – suur töö on ennast tasunud ja enam kunagi pole neil vaja muretseda, kust võidusõiduks hädavajalikku raha leida. Foto: Liis Treimann

Prokuratuur saatis kohtu alla endise vormelisõitja Marko Asmeri, kes sõitis purjuspäi autoga teisele sõidukile otsa.

Juhtum leidis aset 14. juuli õhtul, kui Marko Asmer sõitis Mercedes-Benziga Viimsi Delice'i toidupoe parklas seisnud Toyotale otsa.

Seejärel parkis üks kodanik Asmeri kinni, kutsus politsei, kes tuvastas Asmeril joobe. «Juhtus midagi kahetsusväärset ja ma sügavalt kahetsen seda,» rääkis kunagine Briti F3 meister ja BMW Sauber F1 meeskonna varusõitja Marko Asmer ka Elu24-le.

Tänaseks on politsei kriminaalasja uurimise lõpetanud ja saatnud süüasja Harju maakohtusse, kes seda arutama hakkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles