Galerii: varalahkunud Margus Karu raamatu «Hobune Henry unenägu» esmaesitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Solarise Apollos Margus Karu raamatu «Hobune Henry unenägu» esitlus. Esitlusel esines Lenna Kuurmaa bänd ning sõna said Marguse kursusevend Joonas Hellerma ja raamatu illustreerija Britt Samoson. Üritust juhtis Aleksander Eeri Laupmaa.

«Hobune Henry unenägu» on soe ja fantaasiaküllane lugu, mis julgustab nii suurt kui ka väikest lugejat avastama seigeldes oma tõeline olemus ja päris sõbrad.

Farmis, kus nooruke varss Henry elab, on veel kass Aleksander, koer Polla, pullid Talis ja Pets, oinas Amon Ra, sead Kärss ja Sõrg, lehmad, kanad, lambad, sisalikud ning paljud teised toredad ja vähem toredad tegelased. Nad kehastavad erinevaid inimtüüpe, kes iga lugeja eluteele kunagi sattuda võivad.

Margus Karu raamatu "Hobune Henry unenägu" esitlus
Margus Karu raamatu "Hobune Henry unenägu" esitlus Foto: Toni Läänsalu

Henryl tekib palju küsimusi ja ta hakkab vastuseid otsima. Kuidas leida enda tee maailmas, kus kõigil on oma arvamused ja tõekspidamised, hirmud ja uhkus? Väike hobune igatseb ka teada, missugune maailm jääb silmapiiri taha ja kas kõik on kaugemal ikka tõesti nii õudne, kui räägitakse.

Ent unenägudes elab Henry hoopis teistsuguses maailmas – seal on ta ükssarvik, kes sõbruneb Fööniksi, Draakoni, Lõvi, pilvede ning lainetega, õppides maailma ja elu kohta nii palju rohkem kui kodufarmis. 

Margus Karu raamatu "Hobune Henry unenägu" esitlus
Margus Karu raamatu "Hobune Henry unenägu" esitlus Foto: Toni Läänsalu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles