Südamlik meenutus: sõber jagab lapsepõlvepilti kirjanik Margus Karust, kes oleks täna saanud 33-aastaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Karu kaks aastat tagasi augustis
Margus Karu kaks aastat tagasi augustis Foto: Tairo Lutter / Postimees

Margus Karu sündis 1984. aastal Tallinnas. Ta õppis Tallinna Ülikoolis filmirežiid, töötas produktsioonifirmas Kuukulgur reklaami- ja filmiprodutsendina ning avaldas 2010. aastal oma esimese romaani «Nullpunkt». Täna oleks ilusa hingega kirjanik saanud 33 aastaseks.

Margus Karu, keda sõbrad iseloomustasid kui suure südamega inimest, kes seadis teiste inimeste õnne ja heaolu esimesele kohale, jättis endast maha lasteraamatu «Hobune Henry unenägu» käsikirja, mis näeb ilmavalgust tänu headele inimestele. 
See on teos, mille peategelane Henry kohaneb eluoluga teiste loomade seas. Raamatu jooksul juhtub Henryga hulk seiklusi ning Henry avastab enda jaoks täiesti uue ja müstilise maailma. Sealt leiab ta eluks lusti ja enesekindlust, õpib suurelt unistama ja endale truuks jääma. Raamatule on illustratsioonid joonistanud Britt Samoson.
Margus Karu meenutab sotsiaalmeediakanalis Facebook hea sõber, kes jagab südamlikku fotot lapsepõlvest lisades need kaunid read:
«Tänan, et sündisid. Igatsen igavesti. Saadan armastust. Kus iganes Sa oled.» 

Margus Karu
Margus Karu Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Margus Karu lahkus meie seast 5. juunil 2017. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles