Kristel Orasmäe asutas Eesti oma rulabrändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Orasmäe
Kristel Orasmäe Foto: Erakogu

22-aastane rulaentusiast ja -treener Kristel Orasmäe asutas Eesti esimese rulabrändi High Fly.

«Idee tuli sellest, et rulad olid poes liiga kallid ja põhiline, mis seal maksab, on turundamine. Mõtlesin, et teeks ise brändi ja paneks turuhinna odavamaks. Lisaks odavamale rulale saab oma ostuga ka Eesti rulatajaid toetada. Kvaliteedilt on meie laud seejuures täpselt sama hea ja tuleb samast tehasest Hiinast, kust on päritneed kallid USA lauad, mille eest tuleb poes välja käia ligi 60 eurot ning lisaks soetada juurde muu varustus, nagu rattad, trukid, rula
kate jms,» rääkis Kristel ajakirjale Sportland Magazine.

Kristel ei ostnud põrsast kotis, vaid võttis ühendust mitme Hiina tehasega. Ta lasi endale testimiseks saata mitmesuguseid laudu ning langetas otsuse parimaks osutunud laua kasuks. High Fly rulalaua moodustab seitse kihti Kanada vahtrast tehtud ristvineeri ja valmistamisel on kasutatud spetsiaalselt Norras toodetavat liimi.

Kogu suhtlemine, laudade katsetamine ja parima variandi väljavalimine võttis aega pool aastat. Testimisprotsessis osalesid High Fly team'i liikmed Hendrik Gross, Dmitri Igolkin, Toomas Jakobson, Sergei Semitsev ja mõistagi Kristel ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles