Eesti räppar Kenneth Suie on Miamis orkaanivangis: loss on veel püsti

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wafence
Wafence Foto: Kuvatõmmis

Tallinnast pärit Eesti räppar Kenneth Suie andis Facebookis paar päeva tagasi teada, et on orkaan Irmaks valis. Noor hiphoppar vastab Elu24-le päev pärast temaga ühendust võtmist. 

«Meiega on kõik hästi,» kinnitab 20-aastane Kenneth Elu24-le, et tema ja ta Miamis elava perega on kõik korras. 

«Olukord on hetkel tormine ja elektrit ei ole,» kirjutab meile Facebooki vahendusel nooruk ja lisab naljatades: «Aga loss on püsti.»

«Nüüd tuleb järgmised 24+ tundi see tuul vihm ja torm lihtsalt üle elada,» sõnab ta ja kirjeldab, kuidas on kuulda, et väljas lendab puid ja tormab tuul. «Vahepeal tuleb Tornaado hoiatusi, aga muidu sees rahulik,» ütleb rahulolevalt ta lõpetuseks. 

Kenneth Suie sai Eesti avalikkusele tuntuks 2014. aastal artistinimega Wafence. Kennethi tõus tähtedesse oli ka Eestis paljulubav, kuid noormees kolis Miamisse ning edendab oma haridust ja muusikalist karjääri seal. 

Varahommikul jõudis orkaan ligi paarisaja kilomeetri kaugusele umbes 300 000 elanikuga Tampa linnast, mille naabruses elab kokku ligi kolm miljonit inimest. Viimati tabas tõsisem orkaan regiooni aastal 1921.

Kella viieks eile õhtul oli tuulte kiirus teise kategooria ülemises vahemikus, küündides kuni 177 kilomeetrini tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles