Lotomiljonäri häving: rahamägedest nimeta hauani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mukhtar Mohidin
Mukhtar Mohidin Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Mukhtar Mohidin oli 42-aastane tehasetööline kui ta õnneliku lotopileti ostis ja sellega esimeseks briti loto multimiljonäriks sai. Ligi 18 miljoni naelane (19,7 miljonit eurot) varandus ei teinud temast aga õnnelikku meest. 

1994. aastal võidetud hiigelsumma muutis abielus kolme lapse isa elu täielikult, kuid mitte paremuse suunas. Seni tagasihoidlikust ja usulembesest pereisast sai lühikese ajaga napsusõbrast naistemees, vahendab Daily Mail.  

Tema moslemikogukond hülgas ta kui mees keeldus oma varandust heategevuslikus korras jagama. Samuti lagunes tema abielu, mis oli pidevate sugulastevahelise rahatülide keskmes.

Mukhtar vahetas identiteeti ja esitles end jõuka investeerimispankurina. Tema regulaarseks hobiks kujunes kasiinos käimine ja samuti nautis ta prostituutide teenuseid. Üks neist naistest sai ka tema tüdruksõbraks ning sünnitas talle lapse, kes on nüüdseks teismeline. 

Pillav elustiil ja mängurlus kahandasid hiigelvaranduse aastatega pea olematuks ning viimati nähti meest avalikkuses 40-euroses hostelis ööbides. 

Eelmisel nädalal vaid 64-aastaselt surnud mehe hauda katab praegu tagasihoidlik hauaplaat, millel pole märgitud isegi tema nime. Ainsaks ehteks endise multimiljonäri kalmul on üksikud punased nelgid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles