Sinna ja tagasi: need eestlased proovisid õnne välismaal, kuid ruttasid kodumaale tagasi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Rohi tundub ikka mujal rohelisem ja teavas sinisem ning paljudki eestlased on katsetanud läbi lüüa välismaal. Paraku pole kõigi suurejoonelised plaanid paika pidanud ja lõpuks on tulnud siiski kodumaale naasta. Need on eestlased, kes pole välismaal hakkama saanud ning on pidanud saba sorgus Eestisse tagasi tulema.

Maire Aunaste Brooklyinis 2004. aastal enne ärasõitu USAst.
Maire Aunaste Brooklyinis 2004. aastal enne ärasõitu USAst. Foto: Erakogu

Maire Aunaste läks Ameerikasse koos oma toonase abikaasa Indrek Saha seltsis. Telestaar tegi aga vea ning jäi võõrasse riiki illegaalselt pea viieks aastaks. See tõi kaasa sanktsioonid ning naisel keelati 2004. aastal riiki sisenemine kümneks aastaks.

«Ma olin natuke kanepisõber ka. Ma ei saa sellest rääkida, mu vanaema saab selle peale jälle kreepsu. Aga meil Californias on see legaalne. Me suitsetame seal kõik kanepit,» tunnistas Kerli Kõiv, et teeb oma loomingut kanepisuitsuselt.
«Ma olin natuke kanepisõber ka. Ma ei saa sellest rääkida, mu vanaema saab selle peale jälle kreepsu. Aga meil Californias on see legaalne. Me suitsetame seal kõik kanepit,» tunnistas Kerli Kõiv, et teeb oma loomingut kanepisuitsuselt. Foto: Erlend Štaub

Popstaar Kerli Kõiv üritas USA-s läbi lüüa pea kaheksa aastat, mis teatud määral ka õnnestus. Elvast pärit tüdrukule ei sobinud aga muusikatööstuse telgitagused ning seal valitsev šovinism ei sobinud. Nüüd on Kerli tagasi kodumetsade vahel ja meil on selle üle vaid hea meel.

Carola Madis / facebook
Carola Madis / facebook Foto: Facebook

Laulja Karl Madise tütar Carola Madis nautis Hollywoodi mõnusid sarnaselt Kerliga ligi kaheksa aastat. Saatejuht oli tol ajal koos ka kuulsa bändi Black Eyed Peas´i klahvpillimängija Printz Boardiga. Carola pole oma tagasituleku põhjuseid kommenteerinud, aga tema isa on selle üle üliõnnelik ning väitis, et tütre äraolek tundus talle igavikuna.

Epp Petrone. Populaarse Minu-raamatusarja boss Epp elas koos oma laste ja oma toonase ameeriklasest abikaasa Justin Petronega Ameerikas nii mõnedki aastad. Ökofanatist kirjaneitsile aga sealne tarbimiskultuur ei meeldinud ning nüüd äritseb naine hoopis kivide ja kristallidega.

Arutelul osaleb ka Epp Petrone.
Arutelul osaleb ka Epp Petrone. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Alex Lepajõe. Skandaalne telenägu, kes Helsingis 1985. aastal juveelipoodi röövis on Eestis tagasi ning püüab hoida pigem madalat profiili. See ei taha aga väga õnnestuda kuna Lepajõe andis Alexi kogemustel põhineva Kris Taska filmi «Sangarid» kohtusse.

Alex Lepajõe esitles raamatut põgenemisest. Kui palusime tal raamatuga poseerida kostis mees: «Minul raamatut ei ole. Ostke see endale!»
Alex Lepajõe esitles raamatut põgenemisest. Kui palusime tal raamatuga poseerida kostis mees: «Minul raamatut ei ole. Ostke see endale!» Foto: Toni Läänsalu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles