Abielu lõpp? Coleen Rooney käib ringi ilma abielusõrmuseta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coleen Rooney, wife of Manchester United's Wayne Rooney, watches during the second day of The Grand National Meeting at Aintree Racecourse in Liverpool April 9, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT HORSE RACING SOCCER FASHION)
Coleen Rooney, wife of Manchester United's Wayne Rooney, watches during the second day of The Grand National Meeting at Aintree Racecourse in Liverpool April 9, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT HORSE RACING SOCCER FASHION) Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS

Jalgpallistaari Wayne Rooney jäi mõned päevad tagasi vahele purjus peaga autoroolis. Hullem oli, et mehe kõrval istus noor neiu, kes väitis, et veetis staariga liiga head aega - suudles ja kallistas teda.

Rooney abikaasa Coleen, kes kannab paari neljandat last, kaasati skandaali ning ta naases pärast puhkust tagasi Inglismaale. 

Nüüd tabasid kaamerasilmad aga teda ilma abielusõrmuseta ning spekuleeritakse, et abieluõnn on otsa saanud. 

/ Scanpix
/ Scanpix Foto: SCANPIX
/ Scanpix
/ Scanpix Foto: SCANPIX
/ Scanpix
/ Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles