Skandaalne abielupaar Toomas Sildmäe ja Ülle Kaldvee kolisid lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EV83. Toomas Sildmäe ja elukaaslane Ülle Kaldvee.
EV83. Toomas Sildmäe ja elukaaslane Ülle Kaldvee. Foto: AFP / Scanpix

Ärimees Toomas Sildmäe (58) ja tema eksabikaasa Ülle Kaldvee (50), kes aastaid tagasi olid Eesti seltskonnaelu suurkujud ning eduajastu superperekond, on oma suhte järgmisele (või eelmisele) tasandile viinud ning lahku kolinud.

Publikule teadaolevalt on Ülle Kaldvee tänavu kevadel välja kolinud suurärimees Toomas Sildmäe firmale kuuluvast majast, milles paar viimastel aastatel koos on elanud. 

2009. aastal avalikustas Kroonika, et staarpaar on oma abielu lahutanud. Enam kui 15 aastat tagasi teineteist leidnud Ülle ja Toomas on olnud aastaid presidendi vastuvõttude ning muude seltskonnaelu tähtsündmuste üks esipaare. Nende ühtesobivust, edu ning alati maitsekat looki on isegi eestlaslikku kadedust silmas pidades ikkagi kiidetud ja imetletud. 

2009. aasta septembri keskpaigas helistas Sildmäe ise pärast abikaasa Ülle ja oma 10-aastase tütre väidetavat läbipeksmist politseisse. Maikuus laamendas purjuspäi ta oma kalli sportauto Maserati Quatroporte roolis, lõhkudes nii oma kui teiste masinaid.

Kuigi pärast lahutusuudiseid, nähti paari koos väisamas üritusi ning presidendi vastuvõtte. Mõlemad hoidusid meedia tähelepanust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles