Uskumatu: Stingil on kontserdiks kordades väiksemad nõudmised kui Tommy Cashil!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting
Sting Foto: promo

Võiks arvata, et mida suurem staar, seda suuremaks tema soovid ajaga on kasvanud, aga võta näpust - Briti laulja Stingi (65) nõudmised jäävad samale tasemele, mis 10 aastat tagasi. 

Kui Tommy Cash soovib lava taha 180x100 peeglit, 2 kolmekohalist, väga pehmet valget diivanit, minimaalselt 2x3m pehmet valget vaipa, 6 paari valgeid susse, 1 buketti värskeid lilli valges vaasis, raamitud Jim Morrisoni pilti, mille ees on viirukid ja küünlad, vesipiipu ja 3-4 erineva maitsega vesipiibutubakat, 4 erinevat sorti premium-klassi viskit ja 6 kristallist viskiklaasi, 3 pudelit šampanjat Ace of Spades hinnaga 400 eurot pudel, mida ei müüda Eestis, 16 pudelit Vossi või Fiji vett, smuutit, sushit ja eksootilisi puuvilju ja teda tuleb transportida valges Hummeris, millel on tumedad klaasid, siis Sting soovib...

...lava taha suurt diivanit ja kahekohalist diivanit, mis sobiks stiililt suurega, nelja põrandalampi ja kaht lauda. Kogu catering ja isiklik kokk on mehel endal kaasas. 

Loe rohkem värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles