Witherspooni murumängud lõppesid mädamuna haisuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: SCANPIX

Filmi «Walk the Line» staar Reese Witherspoon elab oma California rantšos koos mehe, kahe lapse ja 21 kanaga. Naine tunnistas, et kevadpühade ajal on lindude pidamisel väga head hüved, vahendas Hollywood Reporter.


 

Kuna pere tarbib mune vähem kui kanad neid muneda jõuavad, otsustas Whiterspoon ülejäägiga midagi loomingulist ette võtta.

«Üritasin välja mõelda mingeid uusi mänge, mida mängida. Vaatasin internetist ja leidsin ühe, kus tuli võimalikult palju mune põlvikutesse toppida ning siis sellega üks võidujooks maha pidada. Võidab see, kel on distantsi lõpuks kõige vähem katkisi mune,» rääkis naine.

Pere proovis selle ka juba järele. «See on tegelikult väga lahe, sest täiskasvanutele meeldib omavahel võistelda. Me üritasime üksteist takistada ja asi lõppes sellega, et nüüd peame leppima mädamuna haisuga, mis ilmselt ei kao veel kolm nädalat. Aga samas on mäng lahe,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles