TOP 10: nende staaride luksuslikud häärberid või erasaared on orkaan Irma tõttu laastamisohus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA president Donald Trump kuulutas välja hädaolukorra Floridas, Puerto Ricos ja Neitsisaartel. Kuus lõunapoolset Bahama saart teatasid kõigi inimeste evakueerimisest. Irma on niivõrd tugev, et seda registreerivad isegi seismomeetrid, mis tavaliselt mõõdavad maavärinaid.

Lisaks multimiljonär Richard Bransonile, kellel on Kariibimeres oma erasaar, on teisigi staare, kellel on tormipiirkonnas uhked ja kallid valdused. Arvatavasti just nemad hoiavad oma hinge kinni:

Eddie Murphyl, Johnny Deppil ja David Coperfieldil on Bahamal erasaared. Keith Richardsil ja Bruce Willisel on hiigelhäärberid saarel Turks ja Caicos. Bransonil on erasaar Briti neitsisaartel. Roman Abramovitšil omab luksuslikku häärberit St. Bartsis, Donald Trump St. Martinis, mis on üleni mattunud vee alla. St. Matrinsis on orkaani tagajärjel surnud seitse inimest. Oprah Winfreyl on uhke maja Antigual ning Mick Jaggeril saarel nimega Mustique. 

On võimalik, et nende kuulsuste puhkusekodud on tormist räsida saanud. Olukord Kariibimeresaartel ning Neitsisaartel on katastroofiline, sest Floridas, mis on arvatavasti järgmine osariik, kuhu orkaan jõuab, evakueertakse inimesi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles