Kuumad kaadrid: Klubi Teater pidas meeletu peoga 6. sünnipäeva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Puhkpillihelid kostumas nii lavalt, kui baarileti tagant, palavalt armastatud esinejad nii Eestist, kui kaugemalt ja puupüsti täis saal, mis aina uusi sünnipäevatervitusi uksel tervitades vastu võttis: KLUBI TEATER SAI 6 ning seda endale omaselt võimsa peoga!

Sünnipäeva puhul oli klubile õnne tulnud soovima muuhulgas ka klubi ammused sõbrad Uku Suviste, Merilin Taimre (aka Paljas Porgand), Kristjan Kasearu, Evely Ventsli, Gert Laasme, Rene Puura ja paljud teised.

Möödunud reedel, 01.09. pidas Tallinna tuntuim ja populaarseim ööklubi Teater enda 6. sünnipäeva. Südaööl avati uksed vaieldamatult aasta vaatemängulisemale ja lõbusamale peole, mis külvas külastajad üle tõeliselt võimsate shownumbrite ja kingitustega. Kohal olid nii kuumad avaliku elu tegelased, kui ka klubi püsikliendid, kes juba 6 aastat linna parimaid pidusid on nautimas käinud. Nii täituski saal juba esimese tunniga lugematute sünnipäevalistega, kes ei osanud ettegi kujutada, kui meeletuks peoks mõne hetke pärast minemas oli.
Võimsad LIVE-esinejad ei lasknud laval pea kordagi tühjalt seista..muusikalise etteastega olid kohal seksapiilsusest tulvil Eva Vaino, Eesti muusikamaailmas kiirelt tõusev Renae Rain, täiesti uskumatu energiaga Siim Koppel ning saksofonihelidega muutis öö unustamatuks Kirill Sax. Lisaks võis igal sammul märgata Teatri diivasid: tantsupukkidel, puurides, lettidel ja lettide kohal - silmailu pakkusid lindineiud, baleriinid ja imekaunid Teatri diivad! Tutvu meeletu peogaleriiga siin! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles