Foto: appi, mis on saanud Eesti seksikaimast meesnäitlejast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis on saanud Eesti kuumimast meesnäitlejast Tambet Tuisust, küsite? Ta täidab uues draamasarjas «Nukumaja» põnevat osa, millest on tingitud ka tema stiilimuutus. 

Tambet Tuisk
Tambet Tuisk Foto: Foto: Kristjan Lepp / Kanal 2

Eilsega läks telehooaeg käima, kuid põnevus pole sellega sugugi lõppenud. Homsest jõuab vaatajate ette taas eestlaste lemmiksari «Pilvede all», aga juba uuel esmaspäeval üllatab Kanal 2 täiesti uue kodumaise põnevus-draamasarjaga «Nukumaja».

Andres Mähar ja Karin Rask
Andres Mähar ja Karin Rask Foto: Foto: Kristjan Lepp / Kanal 2

«Uus kodu. Ilus vaikne ja turvaline tänav. Ilusad aiad ja ilusad inimesed. Kas kõik ongi nii, nagu välja paistab?» Selliste sõnadega algab Kanal 2 uue põnevussarja «Nukumaja» treiler ja nagu selgub, polegi tõesti nii kaunis, nagu esmapilgul tundub. Uue sarja sündmused toimuvad pealtnäha idüllilises äärelinnas, mille senise elu lööb sassi peategelase Eva (Karin Rask) kolimine majja, mis kuulus tema hukkunud õele. Ühtäkki hakkab selguma, et õe surm ei pruukinudki olla õnnetus ja tegelikult saadavad kõiki naabreid saladused, valed ja pikantsed suhteintriigid.

Maarja Jakobson
Maarja Jakobson Foto: Foto: Kristjan Lepp / Kanal 2

Kõrvuti pingsa põnevusega on lootust seega ka värvikatele draamadele. Seda enam, et lisaks Karin Raskile teeb sarjas kaasa nii silmapaistev näiteseltskond nagu Tambet Tuisk, Maarja Jakobson, Ursula Ratasepp, Andres Mähar ja Andres Roosileht. Põnevuseks annab põhjust seegi, et «Nukumaja» stsenaariumi taga seisab menukate krimiromaanide «Tulekandja» ja «Politseiniku tütar» autor Katrin Pauts. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles