Galerii: 10 seksikamat üle 60-aastast naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole mingi saladus, et meelelahutustööstus ülistab noorust ja mida vanemaks saab naine, seda vähema tõenäosusega õnnestub tal tööd saada.

Enamik naisi šõubisnesis on sellest karmist faktist teadlik ning nad püüavad meeleheitlikult oma noorust säilitada, kirjutab askmen.com.

Vaid vähesed naised suudavad leppida oma ajas muutuva välimusega ja nad teavad, et seksapiil on ajatu.

Järgmised kümme naist on ühed seksikamad üle 60-aastased naised maailmas:

10. Meryl Streep

Streep pälvib rohkem tähelepanu oma harukordse näitlemisande tõttu, kuid tähelepanu väärivad ka tema elegantsed näojooned, blondid kiharad ja taevasinised silmad. Ta suutis seda kõike ilma ilukirurgiata.

9. Catherine Deneuve

60ndatel ja 70ndatel oli Catherine Deneuve üks ihaldusväärsemaid seksisümboleid maailmas. Alati särav Deneuve ehitas oma karjääri ilule ja ka täna on näitlejanna kaunis nagu alati.

8. Jacqueline Bisset

60ndatel ja 70ndatel oli Jacqueline Bisset iga mehe seksisümbol. Varustatud mõistuse ja kehaga, hullutas inglise näitlejanna austajaid filmides nagu «The Deep» ja «Class». Täna on Bisset sama seksikas ning seda arvamust jagab kosmeetikafirma Avon, kes palkas staari oma ANEW Platinum kollektsiooni reklaamnäoks.

7. Tina Turner

See hääl, need juuksed ja need jalad... Raske uskuda, et isegi 71-aastaselt on Tina Turneri jalad ühed kõige kaunimad meelelahutustööstuses.

6. Lauren Hutton

Austraalia kaunitar Jessica Hart ei pruugiks olla tänapäeval tuntud laia hambavahega supersmodell, kui Lauren Hutton poleks talle teed rajanud. Kunagi varem pole ebatäius tundunud nii täiuslikuna.

5. Goldie Hawn

Kurt Russell on filmitäht ja ta võiks magada mistahes noore kaunitariga Hollywoodis. Kuid tema ja Goldie Hawn on paar olnud 25 aastat, mis näitab, et isegi 65-aastaselt on endine komöödiakuninganna tõeline püss.

4. Jane Seymour

Endine Bondi-tüdruk on enim tuntud sarjast «Dr. Quinn», kus ta kandis maani seelikuid ja polnud teada, kas tal on jätkuvalt keha, mis ta 70ndatel seksisümboliks tegi. Filmis «The Wedding Crashers» tehtud alastistseeni järel võib öelda, et on küll.

3. Raquel Welch

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele polnud Kim Kardashian esimene, kes muutis bikiinide kandmise tõeliseks karjääriks. Ka 70-aastasena ei näeks kunagine bikiinikuninganna rannas kehv välja.

2. Susan Sarandon

Sarandon elas koos endast 12 aastat noorema näitleja Tim Robbinsiga. Kui see suhe purunes, tõstis näitlejanna panuseid ja hakkas käima veel noorema Jonathan Brickliniga. Zac Efron, hoia alt!

1. Helen Mirren

Kui Mirrenist ilmusid internetti bikiinipildid, sai kinnitust, et tal pole parim keha ainult oma vanusegrupis, vaid üks kaunimaid terves tööstuses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles