Kuidas sattus Martin Veisman «Terevisiooni» saatejuhiks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Veisman
Martin Veisman Foto: ERR / kuvatõmmis

1. septembri hommikul startis taas ETV ekraanil hommikuprogramm «Terevisioon». Sellel hooajal on inimesi äratamas nii tuntud kui vähemtuntud telenäod. Lisaks juba Katrin Viirpalule lisandusid saatejuhtide ridadesse ka Reimo Sild, Piret Järvis, Martin Veisman ja Heli Luik. Martin Veisman rääkis Menule antud intervjuus, kuidas tema sattus «Terevisiooni» saatejuhi konkursi keerisesse.

Veisman, kelle telekarjäär algas 23-aastaselt MTV Eestis, tunnistas, et «Terevisiooni» sattus ta juhuslikult.
«Kui see konkurss tuli, küsis sõbranna Maris, kas ma ei plaani minna. Ma ütlesin, et keskendun praegu disainitööle, üritan selles läbi lüüa. Mina ise konkursil ei osalenud, Urmas Vaino võttis minuga ühendust, me saime kokku ja ta rääkis loo ära, et konkursi käigus otsisid nad saatejuhti, aga selle käigus tuli mõte, et formaati võiks laiendada ning konkursist tulnud saatejuht ja mina vaheldumisi võiksime seda tööd teha,» selgitas Veisman. Veisman on ametilt tarbegraafik ning õppis eriala kohe pärast MTV-tööd kunstiakadeemias, vahendab Menu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles