Varajase ärkaja väljakutse: Katrin Viirpalu muretseb, et Piret Järvis-Milder võib norinal magama jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017 eelžürii kogunes laule kuulama, Piret Järvis
Eesti Laul 2017 eelžürii kogunes laule kuulama, Piret Järvis Foto: Aurelia Minev/ERR

«Terevisioon» on sellel hooajal alustanud uue ja värske tiimiga, kes peab silmitsi seisma varahommikuse eetriajaga ja veel varajasema ülesärkamisega. Kui muidu tundub kõik sujuvat, siis Katrin Viirpalul on siiski väike hirm, et Piret Järvis-Milder ei pruugi korralikult ärkvel püsida, vahendab Menu.

Piret Järvis-Milder tunnistas sügishooaja avapäeval, et nii vara ärgata oli täitsa normaalne, kuna esimese päeva ärevus oli ikkagi sees. «Ma olen võrdlemisi ergas isegi,» ütles ta, kuid lisas samas, et kuigi peab ilmselt saate kenasti vastu, siis põhiliselt mõtleb ta toidule, kuna ei taibanud kodust endale midagi kaasa võtta.
Piret kinnitas, et esimeses saates ta magama kindlasti ei jää ja on täiesti ärkvel. Katrin Viirpalu oli aga hoopis teisel arvamusel: «Piret ütleb küll, et ta on praegu ärkvel, aga kümne minuti möödudes võib ta magada norinal.»
Pikemalt loe siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles