Šokeeriv paljastus: Mel B kiivalt varjatud sõltuvusprobleemid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B on varasemalt nii mõnegi dramaatilise teoga hakkama saanud.
Mel B on varasemalt nii mõnegi dramaatilise teoga hakkama saanud. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Endise vürtsitüdruku ja tema abikaasa Stephen Belafonte lahutusprotsess on täies hoos ja asjad lähevad üha inetumaks. Belafonte avaldatud dokumentidest tuleb välja, et Mel B sõltuvus kokaiinist ja alkoholist mõjutas negatiivselt nii nende abielu kui ka naise võimet oma laste eest hoolitseda. 

Sõnumid Mel B, Belafonte ja nende abielunõustaja ja psühhiaatri Dr Charles Sophy vahel, mis lisati ka ametlikesse kohtudokumentidesse, paljastavad staari kiivalt varjatud pahelise poole, kirjutab Daily Mail. 

Tekstisõnumitest selguvad kibeda lahkumineku tagamaad ning see, kuidas Belafonte pärast lahku kolimist laste turvalisuse pärast muretses. Mel B-l on mehega üks bioloogiline laps - 6-aastane Madison. Suhtest koomik Eddie Murphyga on tal 10-aastane Angel ning abielust tantsija Jimmy Gulzariga 18-aastane Phoenix.

Melanie 'Mel B' Brown lastega / Scanpix
Melanie 'Mel B' Brown lastega / Scanpix Foto: SCANPIX
Mel B ja Stephen Belafonte
Mel B ja Stephen Belafonte Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Mel B on varasemalt aga süüdistanud Belafontet koduvägivallas ja lapsehoidjaga abielurikkumises väites, et lapsehoidja Lorraine Gilles jäi afäärist ka rasedaks. Neid väiteid on aga Belafonte ja Gilles kategooriliselt eitanud. Mees sõnas, et vägivallasüüdistused tulid talle šokeeriva üllatusena. 

Tekstisõnumid paljastavad ka, et Mel B nõustus võtma igapäevase annuse retseptiravimit Antabuse, mida kasutatakse kroonilise alkoholismi ravis. Ravim tekitab hüpertundlikkuse alkoholi suhtes, mis tähendab, et pohmellinähud tekivad põhimõtteliselt kohe pärast alkoholi tarbimist. 

Samuti tuli välja, et Dr Sophy koostas popstaarile plaani, mille kohaselt saab ta iga 30 päeva järel süsti Vivitroli, mida kasutatakse patsientide puhul, kes on sõltuvuses opioididest või alkoholist. Selgus ka, et Mel B-lt võeti iga nädal uriiniproove ja tehti etteteatamata narkoteste.

Belafonte väidab, et tema peamine mure on laste pärast ning ta ei taha, et nad lahutuse tagajärjel kannataksid. 10-aastane Angel, kelle bioloogiline isa on küll Eddie Murphy, sai kuuldavasti teada, et Belafonte pole tema isa alles pärast Mel B ja Belafonte lahkuminekut. «Ma olen ainuke isa, keda Angel on imikueast tundnud,» sõnab mees.

Selle nädala alguses avaldas Daily Mail aga fotod, millel on näha Mel B-d koos staarjuuksur Gary Mantayani ja supermodell Heidi Klumiga rajult pidutsemas. Kuuldavasti tarbiti rohkelt viina ja šampanjat.

Mel B ja Heidi klum selle nädala alguses pidutsemas
Mel B ja Heidi klum selle nädala alguses pidutsemas Foto: Araya Diaz/AFP
Mel B ja Heidi Klum
Mel B ja Heidi Klum Foto: Araya Diaz/AFP

Belafonte ja Mel B kohtupäevaks on määratud 25. september, kuid võib arvata, et popstaari avalikuks tulnud sõltuvusprobleemid võivad talle vägagi kahjutegevaks osutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles