Staarründaja Wayne Rooney tabati pärast öist pidutsemist autoroolist joobnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Politsei tabas Inglise jalgpallikoondise endise mängija ja praeguse Evertoni meeskonna ründaja Wayne Rooney rooli tagant joobes ja arreteeris ta.

31-aastane Rooney võeti täna öösel kella 2.00 paiku kohaliku aja järgi kinni Loode-Inglismaal Chesire’is, ta oli pidutsenud koos meeskonnakaaslastega Alderley Edge’is  Bubble Room Baris ja Wilmslow Symposium kokteilibaaris, edastab The Sun.

Need pidutsemiskohad asuvad Rooney kodust Prestburys ligi kümne kilomeetri kaugusel.

Baarides olnute teatel oli Rooney silmnähtavalt purjus ja üritas kõigiga suhelda, vahepeal laulis koos Sunderlandi kaitsja Wes Browniga.

Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Politsei kinnitusel oli Rooney kinnipidamisel joobes ja talle esitatakse süüdistus joobes juhtimises.

Ta vabastati kautsjoni vastu ja peab 18. septembril Stockportis kogtu ette astuma, veel ei ole teada, milline karistus talle määratakse.

Rooneyl on ka varem mitmel korral alkoholiga probleeme olnud.

Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Rooney teatas mõni aeg tagasi, et ta lõpetab Inglise koondises mängimise. Staarründaja mängis koondise eest 119 mängus ja lõi rekordilised 53 väravat.

Wayne Rooney ja ta naine Coleen Rooney abiellusid 2008, neil on kolm last. Hiljuti ilmnes,  et nende pere suureneb, sest naine ootab neljandat last.

Wayne Rooney ja ta naine Coleen Rooney
Wayne Rooney ja ta naine Coleen Rooney Foto: Dave Thompson/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles