Ukraina skandaalsem naisansambel NikitA tuleb Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Music Factory
Music Factory Foto: Music Factory

Laupäeval 7. mail toimub ööklubis Panaoraam Music Factory poolt korraldatav populaarseim veneürituste sari Tantsuparadiis, alapealkirjaga «Kirgede öö».

Esimest korda esineb Eestis Ukraina kõige seksuaalsem ja skandaalsem naisansambel NikitA!

Neid on kaks ja nimetatakse NikitA-ks – silmatorkavad ja hurmavad, uskumatult seksuaalsed ja skandaalsed meeste südametemurdjad, relvastatud suure koguse ilu ja veetlusega ning on väga «ohtlikud»!

Duett NikitA päliviti tiitliga «2008 aasta avastus» Ukrainas. Nende hitt-lugu «Mashina» on saanud selle aasta üheks kõige allalaaditumaks muusikalooks, samas aga kõige kõmulisem lugu «Verevki» on muutnud popansambli visiitkaardiks.

Kõige uuemas muusikavideos «Iskusaju» näitasid , aga skandaalistaarid Darja ja Julia üles oma seksuaalsuse tõelist isu. Lisaks väärivad samuti suurt tähelepanu nende teised lood «Eroticheski Bolen», «Zaichik», «Soldat» ja «Koroleva».

Peale laulja talendi, on üks solistidest - Darja Astafjeva ka telesaatejuht, supermodell ja esimene ukrainlanna, kes sattus ameerika Playboy ajakirja avalehele ja osales teleshow’s «Playboy Girls Next Door»!

See konkurss toimus Hugh Hefneri Beverly Hills-i villas ning Darja võitis selle ülejäänud viie ameeriklanna ees. Astafjeva juba omas ukraina playboy ajakirja playmate tiitlit ja just nomineeriti ta ka ameerika Playboy ajakirja playmate tiitliga!

Ukraina showbusinessi kõige seksuaalsem ja skandaalsem naisansambel NikitA esineb 7. mail.

Pileteid tuleb eelmüüki ainult 1000 ja on saadaval kõigis Piletilevi müügipunktides!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles