Nördinud tarbija: Prisma lahtised karamellkommid olid sulanud «telliskiviks»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma
Prisma Foto: Tairo Lutter / Postimees

Portaaliga Limon. ee kontakteerus tarbija Jevgeni, kelle teatel müüakse Tallinnas ühes Prismas lahtisi karamellkomme, mis on üksteise külge kleepunud ja mida ei olnud võimalik kätte saada.

Tegemist on karamellkommidega Türgi pipar hot & sour, mida sai seni võtta just niipalju kui keegi soovis, kuid kokkukleepunud kommide puhul ei ole see võimalik.   

Limon.ee lugeja Jevgeni kommenteeris, et tegemist oli ühe suure kivikõva kommiga.

«Raske on arvata, kui kaua paevad kommid seal olema, et nad sellise «telliskivi» moodustaksid. Lahtiste kommide kõrval on külmikud jookidega, seega on poe selles osa temperatuur võrdlemisi madal. Samuti ei saa kommide kokkusulamist kirjutada Eesti sooja suve arvele,» teatas Jevgeni.

Limon. ee palus kauba riknemist kommenteerida Prisma Peremarket AS turundusjuhil Reigo Rahumäel.

Rahumäe teatel eemaldatakse lahtised karamellkommid  Türgi Pipar Hot & Sour kõikidest Eestis asuvatest Prismadest müügilt.

«Karamellid on üksteise külge kleepunud ja ei ole müügikõlbulikud. Ühtlasi kontrollime ka kõikide teiste lahtiste kommide kvaliteeti. Oleme informeerinud ka tootjat juhtumist. Alati palume sarnaste juhtumite korral, et kliendid informeeriks kohselt meie personali,  sest nii saame kohe ja kiiresti reageerida,» sõnas Rahumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles