TOP 5: «Terevisiooni» huumori ja apsakate parimad palad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV «Terevisioon», Katrin Viirpalu kõrval veidi aega saatejuhi ametit pidanud Eero Reinu.
ETV «Terevisioon», Katrin Viirpalu kõrval veidi aega saatejuhi ametit pidanud Eero Reinu. Foto: ERR

Homme, esimesel koolipäeval, stardib taas populaarne hommikuprogramm «Terevisioon». Sellel hooajal küll uuenenud saatejuhtide koosseisuga. Nimelt on saatejuhte tavapärase kahe asemel tervelt viis: Katrin Viirpalu, Piret Järvis, Reimo Sildvee, Heli Luik ja Martin Veisman.

Tähistamaks homset toredat päeva, meenutame paari toredat ja naljakat seika, mis «Terevisiooni» vahendusel meieni jõudsid. 

2013. aastal võis hommikusi uudiseid lugeva Kerli Dello paberitelt suurte tähtedega lugeda väga konkreetset käsku: «Mine perse». Ilmselgelt ei olnud see mõeldud vaatajate silmadele, aga sellegi poolest sai Dello üle pärast seda vahejuhtumit veidi nalja visata.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: ETV

2016. aastal panid tähelepanelikud vaatajad tähele, et ilmateadustaja Martin Mileiko särgil on ehk riiklikule telekanalile ebasobiv sõnum: «Kanep - looduslik inspiratsioon». Mileiko ise küll selgitas hiljem, et see on tema isiklikust garderoobist ja kanepit ta ei propageeri, vaid talle lihtsalt meeldib see särk. 

Martin Mileiko / Kuvatõmmis saatest
Martin Mileiko / Kuvatõmmis saatest Foto: ETV

Eelmisel aastal, aktuaalse kaamera 60. sünnipäeval, kehastus uudisteankur Liisu Lass humoorikas videos erinevate kümnendite uudistelugejateks. Vaata vahvat videot siit!

Järgnevates videotes võib näha aga Katrin Viirpalu veidi puterdamas ning ansambli Sunlight naljakaid tantsuliigutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles