Piret Järvis-Milderi abielusõrmuse eestlannast autori looming ajakirjas Elle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis ja Egert Milder
Piret Järvis ja Egert Milder Foto: Erakogu

Eliise Maar on Austraalias elav ehtekunstnikust eestlanna, kes märgiti ära maailmakuulsa moeajakirja Elle'i Briti versioonis. 

Eliise Maar on näiteks vastabiellunud Piret Järvis-Milderi ja Egert Milderi sõrmuse autor. «Sõrmused valmistas meile Austraalias elav Eesti ehtekunstnik Eliise Maar, kes on ka minu kihlasõrmuse autor,» rääkis Piret ajakirja Kroonika veergudel värskelt pärast pulmi. 

Ajakirjale Mood rääkis Maar oma õppeteest nii: «Esimesed katsetused olid kuskil aastal 2010. Tekkis suur huvi ehete valmistamise vastu ja tahtsin minna EKAsse ehtekunsti õppima. Sellel aastal oli konkurents väga tugev ja kõik kandidaadid olid juba palju rohkem teinud ja saavutanud selles vallas kui mina. Seega see mul kahjuks ei õnnestunud. Soov sellele vaatama oli suur ja hakkasin niisama vaikselt katsetama nii, kuidas oskasin. Esimesed ehted valmistasin kõikvõimalikest materjalidest, mis olid käepärast – ketid, nahk ja polümeersavi. Väärismetallidest hakkasin ehteid valmistama Austraaliasse kolides aastal 2013. Kunstihariduse omandasin Tallinna Ülikooli Kunstide Instituudis ning Austraalias õppisin Shiilington College'is graafilist disaini. Praktilised oskused omandasin siin meistri käe all.»

Palju õnne Eliise Maarile, kes ka ise hiljuti abielu sõlmis ja Elle'is avaldatud loo puhul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles