Margit Jõggeri armulugu egiptlasega oli PR-trikk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Jõgger
Margit Jõgger Foto: Egert Kamenik

Modelliärinaine Margit Jõgger ja tema egiptlasest sukeldumisinstruktor Hossam Ibrahim pidid Egiptimaa rannaliival pulmapeo püsti panema augustis 2010.

Peiu, Margitist 14 aastat noorem sukeldumisinstruktor Hossam Ibrahim nägi välja väga eksootiline, tõmmu ja salapärane.

Pulmad oleksid pidanud kuulujuttude järgi toimuma läinud aasta augustis kuumal Egiptuse rannaliival, kirjutab ajakiri Naised.

Küsimusele, mis Margitit Hossami puhul võlus, vastas särtsakas modellifirma omanik läinud suvel: «See, et ta on nii ilus! Ta on niivõrd armas inimene ja uskumatult kannatlik. Me oleme mõlemad tugeva karakteriga. Ma vajan inimest, kes on minust psühholoogiliselt tugevam.»

Margit olla käinud iga kuu peiul Egiptuses külas ning peatunud tolle kolmetoalises kahe rõduga Hurghada kesklinnakorteris. Ka olla kallim talle kinkinud kullast briljandiga kihlasõrmuse.


Ometi jäi pulmauudis augustis tulemata ning kui Naised tundis hiljuti ühel üritusel Margit Jõggerit kohates huvi, kas tema tulevane kaasa on Egiptuse rahutustest ikka terve nahaga pääsenud, vastas Jõgger vähimagi kahjutundeta hääles, et mingit pulma pole tal kunagi plaanis olnud ning lugu abiellumisest egiptlasega oli pigem PR-trikk.

«Kui üks ajakirjanik leidis mu Facebooki lehelt minu pildi kauni tõmmu mehega ja küsis, kas meil on suhe, siis mõtlesin, et olen vaba naine ja võin vastata mida iganes,» tunnistab Jõgger säravil silmil. «See oli lõbus lugu, ma arvan, et mu modellifirmale oli see tähelepanu hea PR.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles