Birgit Õigemeel, Pearu Paulus ja Swingers esmakordselt laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib lemmiklaulu - «Naerata», Pearu Paulus
Eesti otsib lemmiklaulu - «Naerata», Pearu Paulus Foto: TV3

Neljapäeval, 21.aprillil toimub lokaalis Chicago erakordne sündmus: oma särtsakate live-etteastetega tuntust kogunud ansambel Swingers on oma solistideks palunud Birgit Õigemeele ning Pearu Pauluse.

Birgit Õigemeelele ja Pearu Paulusele on tegemist esmakordse lavajagamisega. «Pearu on minu jaoks väga tähtis inimene, sest aastaid tagasi oli tema üks minu esimese plaadi produtsentidest ning suurepärane nõuandja. Olen õnnelik, et on avanenud võimalus temaga koos kontserdil duette esitada ning koos Swingersiga tuleb sellest kindlasti väga meeleolukas õhtu,» ütles Birgit.

Nagu ansambli Swingers nimigi viitab, saab kuulda swingmuusika võtmes tänapäevaseid hitte, nagu näiteks «Pokerface» või «I Kissed a Girl» kui ka vanemaid swingilugusid nagu «Fever» või «Fly Me To The Moon».

Birgit ja Pearu esitavad üllatavates versioonides ka lugusid enda repertuaarist.

«Minule on sellises stiilis kontsert põnev ja esmakordne väljakutse. Kindlasti on ka publikule värskendav ja uudne näha meid Birgitiga laval midagi teistsugust esitamas, kui tavaliselt harjunud ollakse,» kirjeldas ettevõtmist Pearu Paulus.

Üritus leiab aset 21.aprillil kell 22.00 lokaalis Chicago (Aia tn 3, Tallinnas).

Ansambel Swingers astub lavale koosseisus:

Mihkel Mattisen - klaver

Timo Vendt - saksofon, viiul

Aivar Vassiljev - trummid

Indrek Sarrap - kontrabass

Birgit Õigemeel - laul

Pearu Paulus - laul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles