Võsapets: õlu pesumasinast, valekaebus ja korter lammutatavas majas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juurdlust toimetab Võsa Pets: Tabamatu imeravitseja Esmeralda kimbutab kadunukest
Juurdlust toimetab Võsa Pets: Tabamatu imeravitseja Esmeralda kimbutab kadunukest Foto: Kanal2

Kanal2 Võsareporteri esimene lugu oli Tallinna kesklinna üürnikest, kelle korteri ümbert lammutatakse maja maha.

Võsareporteri esimeses loos külastas Peeter Võsa lammutatavat maja, kus elavad sees kaks peret. Üürnik Niina näitas oma elamist, kus kõrvalkorterid on peaaegu lammutatud. Vaesed üürnikud elasid seal hirmus, et maja kukub ümbert kokku. Kuuris elav üürnik Vallo rääkis, et majaomanik viskas tema asjad välja ja pooled tema asjad kadusid ära.

Majaomaniku esindaja sõnul ehitatakse maja järgmiseks suveks korda ja siis on ka üürnikel parem elada.

Tallinna kesklinnavalitsusest kinnitati Peetrile, et tegemist on majaomaniku omavoliga, sest ta rikub seadust. Maja ei tohi lammutada, kui elanikud sees. Linnavalitsus lubas suure häda korral vaeseid inimesi aidata.

Teises loos läks Pets Maardu lähistele valgeid seeni korjama, mis pidavat kaiffi tekitama. Maardu narkarid pidavat neid seeni müüma viis krooni tükk. TÜ bioloogia dekanaadist ei osatud Peetrile seenehinnangut anda. Samuti ei tahtnud ka teised seeneteadlased korjatud seentele hinnangut anda.

Kolmandas loos läks Peeter Võru lähistele ühe mehe juurde, kes pidavat loomi piinama, sest tema koerad ja kanad olla alatoidetud. Kuri mees rääkis, et vargaid käib palju ja seetõttu ta peabki kümmekonda koera. Lisaks on tal lehmad ja kanad. Mees kinnitas, et tal on raha ja söök olemas ja koerad on süüa saanud küll. Mehe sõnul on tal mitu pruuti, kes käisid tal abiks kartulit võtmas. Tuli välja, et mehe peale on esitatud Petsile valekaebus ja tegelikult loomadel kõhud täis.

Neljandas katses hakkas Pets pesumasinas maltoosa, pärmi ja suhkruga õlut tegema. Pets valis temperatuuriks 30 kraadi ja normaalse pesemise programmi, lisas suhkrut, maltoosat ja sulatatud pärmi ning pani pesumasina käima. Õlu käis masinas tunnikese ja siis lasi ta masinast ämbritäie vahutavat jooki. Peetri hinnangul on õlul sees 3-4 kraadi kangust. Õlu oli küll hägune, soe ja magus. Vaata õlletegu Reporter.ee'st.

Viies lühike videolõik oli paljast mehest kes käis Rapla Kaarmanni poes alasti sisseoste tegemas. Vaata naturalisti Reporter.ee'st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles