Indrek Taalmaa esineb laval kuues rollis

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Taalmaa
Indrek Taalmaa Foto: Erakogu

Hansahoovi Teater toob 27. aprillil algusega kell 19 Valga kultuuri- ja huvialakeskuse lavale teatritüki pealkirjaga «Sinised kilesussid jalas». See on Andrus Kiviräha raamatu «Jutud» ainetel interpreteeritud mononäidend.

«Sinised kilesussid jalas» on humoorikas näidend, kus üks näitleja – Indrek Taalmaa – kehastab kuut erinevat rolli, mis kõik ühel või teisel moel peegeldavad tegelaste suhestumist rahaga ja ühiskonda, milles elame.

Tegelaskujud on erinevad: 30aastane naine, sinised kilesussid jalas; 60aastane mees, suur klotser sõrmes; 20aastane tüdruk, väike seljakott seljas; 30aastane mees, põlev suits näpu vahel; 40aastane naine, märkmik käes; ebamäärase välimusega mees, lotopilet käes.

Laval on kostüümid ja ka grimmilaud, kus jumestaja Ira teeb etenduse ajal ka jumestuse, nii et publik näeb, kuidas ühest tegelaskujust saab puhttehniliselt teine.
Näidend esietendus 26. oktoobril 2010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles