Briti kuninganna ja Edinburghi hertsog kohtusid Kate Middletoni vanematega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middletoni vanemad, isa Michael ja ema Carole
Kate Middletoni vanemad, isa Michael ja ema Carole Foto: SCANPIX

Briti prints Williami vanavanemad, kuninganna Elizabeth II ja ta abikaasa Edinburghi hertsog kohtusid Kate Middletoni vanemate Michael ja Carole Middletoniga.

Kohtumine leidis aset eralõunasöögil Windsori lossis, edastab The Telegraph.

Prints William tutvustas kuningannale Kate Middletoni juba 2006. aastal. Paljusid kuningliku õukonna tegemistega kursis olevaid vaatlejaid üllatas asjaolu, et kuninganna ja Middletonide kohtumine leidis aset alles nüüd.

Õukonna esindaja sõnul on kuninganna kalender üsna sündmusi ja üritusi täis, selle tõttu ei saanud ta prints Williami pruudi vanematega enne kohtuda kui kaheksa päeva enne laulatust.

Lõunasöögil osalesid ka kuninganna erasekretärid ning paar kuningliku suguvõsa liiget.

Kate Middleton kohtus Elizabeth II esmakordselt 2006. aastal Sandhurstis toimunud paraadil. Kuigi naine oli seal koos oma vanematega, ei lubanud protokoll neid kuningannale tutvustada.

Kate Middleton on pärast seda kuningannaga veel mitmel korral kohtunud, kaasa arvatud visiidid kuningliku pere Šotimaa puhkelossi Balmorali.

Möödunud aastal olid Kate Middletoni vanemad Balmoralis kui prints Williami külalised, sel ajal aga ei olnud kuningannat Šotimaal.

«Kuninganna Elizabeth II ja Edinburghi hertsog kohtusid Windsori lossis eralõunal härra ja proua Middletoniga,» kinnitas Buckinghami palee pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles