Video: kas olete septembriks valmis? Vandenõuteoreetikud hoiatasid taas Nibiru eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas planeet Nibiru hävitab Maa?
Kas planeet Nibiru hävitab Maa? Foto: Panther Media/Scanpix

Juba mõnda aega levivad meedias ja sotsiaalmeedias teooriad, et sellel aastal toimub apokalüpsis, mis hävitab nii meie planeedi kui inimesed.

Vandenõuteoreetikud on käinud välja mitu kuupäeva ja aastaid, millal müstiline planeet Nibiru, mille kohta kasutatakse ka planeet X, Maaga kokku põrkab, kuid seni ei ole seda juhtunud, edastab Daily Mail.

Välja pakuti selle aasta 21. augustit, mil toimus täielik päikesevarjutus, kuid meie planeet Maa ja inimkond on seni alles. Nüüd öeldi, et  katastroof toimub suure tõenäosusega septembris, kuid kui ka siis midagi ei juhtu, siis oktoobris juhtub kindlasti.

Kristlasest numeroloog David Meade, kes andis sel teemal välja ka raamatu «Planet X: The 2017 Arrival», on veendunud, et Nibiru võib Maaga kokku põrgata millalgi 20.–23. septembri vahelisel ajal ja see toob kaasa doominoefektiga kataklüsmide ahela ning oktoobriks on «kõik läbi» ehk meie planeet muutub jääpalliks.

Planeet X ehk Nibiru
Planeet X ehk Nibiru Foto: youtube.com

Meade’i teatel ei pea olema geenius, et seda mõista, sest viited 21. sajandil Maad tabava kohta on kirjas nii Vana-Egiptuse püramiidides kui piiblis.

«Elame ajastul, kus iidsetest tekstides ja ehitistes kirja pandu saab tõeks. Inimkond ei usu seda, kuid meie, kes me elame 21. sajandil, näeme midagi katastroofilist. Septembri keskpaiku peaks muidu varjus olnud Nibirut juba Maalt näha olema ning vahemikul 20.–23. september peaks toimuma kokkupõrge. Egiptuse püramiidid ja piiblitekstid ei valeta, vaadake oma silmaga järele,» teatas vandenõuteoreetik Meade.

Ta lisas, et katastroofile viitavad ka matemaatilised ja astroloogilised arvutused, mida on tehtud Egiptuse Giza platoo püramiide arvesse võttes.

Egiptuse püramiid
Egiptuse püramiid Foto: Scanpix/Andrej Ciesielski

Meade lisas, et piiblis on otsene viide, et 2017. aasta septembris saab jumala mõõt täis ja ta hukutab kõik need, kes ei ole elanud õigesti.

Lisaks on vandenõuteoreetikud süüdistanud aastaid USA kosmoseagentuuri NASA ja teiste riikide kosmoseagentuure, et need varjavad inimkonna eest olulist infot nii planeet Nibiru kui maavälise elu kohta.

NASA logo
NASA logo Foto: TNS/Miami Herald/TNS/Sipa USA/Scanpix

NASA arvates on Nibiru internetipettus, mille abil mõned isikud üritavad kuulsaks saada.

«Alates 2003. aastast on internetti tekkinud kümneid Nibirule pühendatud lehekülgi ja levib sadu videoid. Ajupesu on totaalne, kuid astronoomid ei ole leidnud mingit müstilist planeeti, mis järsku hakkab Maa suunas liikuma ja hävitab meie planeedi,» teatas NASA.

NASA esindajad lisasid, et kui vandenõuteoreetikutel on olemas info ohtliku, meie päikesesüsteemi ääreala tundmatu planeedi kohta, miks nad ei tõesta seda, vaid üritavad paanikat tekitada.

Nibiru, ka planeet X, asub väidetavalt meie päikesesüsteemi äärealal ja kuna ta liikumine olevat kaootiline, siis on teda raske jälgida.

«Kuri» planeet Nibiru on juba varem meie süsteemi planeete kahjustanud, kuid oma liikumisel on nüüd jõudnud tagasi.

On neid, kelle sõnul on planeet Nibirul oma «plasmarelv», mille abil hävitab kõik tema teele jäävad objektid.

Ka nüüdne kliimamuutus Maal olevat Nibiru tekitatud ja meie planeedi kliima muutub selliseks, mis ei võimalda loodusel ja inimkonnal säilida ehk Maa muutub Marsi sarnaseks.

«Marsil oli kunagi elu, kuid seal toimunud sõjalised kokkupõrked ja kosmilised jõud hävitasid eluks kõlbliku keskkonna,» teatasid teoreetikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles