Reporter: Ants Tael meeste tisse ei piilu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" avasaade 12.10.08 - tantsustaare hindavad Ants Tael, Riina Suhotskaja, Märt Agu ja Merle Klandorf
"Tantsud tähtedega" avasaade 12.10.08 - tantsustaare hindavad Ants Tael, Riina Suhotskaja, Märt Agu ja Merle Klandorf Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Eilses tantsusaates nähvas tantsuõpetaja ja žüriiliige Ants Tael saatejuht Mart Sanderile: «Erinevalt sinust mina meesterahva dekolteesse ei piilu.» Repliik pani Mart Sanderi esimest korda saate ajaloo jooksul kohmetuma.

«Tantsud tähtedega» teises saates leidis kohtunik Ants Taela ja saatejuht Mart Sanderi vahel aset kelmikas dialoog. Teemaks Argo Aderi dekolteest välja piiluvad uhked rinnalihased.

«Meie Eesti kusekollane ajakirjandus on hiljuti ära märkinud, et meie üks tantsustaaridest on hiljuti oma rinnapartiid lasknud õmmelda,» humooritses Sander ning uuris Argolt kuidas oleks võimalik meeste rinnapartiid üleöö suurendada.

«Naistel on see ju lihtne, väike lõikus ja ongi rinnad naksti suuremad. Aga anna Argo sina nüüd üks hea nõuanne meestele, kes tahaks saada ohtraid rindu?»

«Mul läks selle partii tegemiseks kakskümmend aastat,» selgitas kulturist oma rinnapartiile viidates.

«Ja kes oli arst,» uuris Sander.

«Arst olin ma ise ja see toimus treeningsaalis. Aga nüüd mängib ka Helena tõstete tegemisel suurt rolli,» rääkis Argo.

Sander uuris ka karmilt kohtunikult Ants Taelalt, kuidas suur dekoltee hinnete jagamist mõjutab.

«Mina meeste dekolteesse suurt ei piilu, erinevalt sinust Mart,» nähvas Tael. Repliik sai suure aplausi osaliseks ja Mart Sanderi esimest korda saate ajaloo jooksul punastama ja veidike kohmetuma.

Vaata meeleolukat tantsusaate pildigaleriid!

Reporter.ee videot näed siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles