Sõda sotsiaalmeedias! Märt Sults Taukarile: sinu laulusõnad kubisevad ka kirjavigadest (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taukar ja Sults
Taukar ja Sults Foto: Elu24/Õhtuleht

Karl-Erik Taukar juhtis oma sotsiaalmeediakanalis tähelepanu endise koolipapa Märt Sultsi keelereeglite vastu eksivale reklaamplakatile. Sults ei jää vastust võlgu ja viitab, et Taukari laulusõnad on samuti vigased. 

Taukar kirjutas sotsiaalmeediapostituses: «Südamest sulle alguse, mõnusa õppehooaja, märt, puhul, aitäh !!!» juhtides sellega tähelepanu vigasele plakatile. 

Peagi vastas endine koolidirektor, riigikogu liige Märt Sults (Keskerakond) Taukari postitusele: «Tänud hea «laksu» eest, Karl-Erik ... ega sinu laulusõnad kubisevad ka komadest ja teistest kirjavahemärkidest (hingamise kohad), mis pole mõne arust õigetel kohtadel ... alused ja öeldised on kohad ära vahetanud, vahel ... loominguinimeste värk ... peaks ju sulle sobima ...  :) Igastahes sõbrad ikka edasi !!!». 

Laulja ei jää vastust võlgu ja viitab tehtud väikesele naljale: «Tere, Märt! Täitsa nõus, et mõnikord on emotsioon tähtsam kui piinliku täpsusega õigekirjareeglitest kinni pidamine. Tõsi, õppuritele head kooliaasta algust soovivalt plakatil leitud komaviga andis head ainest väikseks naljaks. Loodan väga, et sa vimma ei pea!». 

Sultsi ja Taukari vaheline vestlus sotsiaalmeedias / facebook
Sultsi ja Taukari vaheline vestlus sotsiaalmeedias / facebook Foto: Facebook

Märt Sults on lasknud panna Tallinnasse üles kolm keelereeglite vastu eksivat reklaamplakatit, millega soovib koolilastele head uut õppeaastat. Põhja-Tallinna linnaosas volikokku kandideeriv Sults väidab, et tegemist ei ole valimiskampaaniaga ning eitab keelereeglite vastu eksimist, mistõttu ei kavatse ka plakateid ümber teha.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles