Saatejuht Teet Margnal jalg kipsis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna
Teet Margna Foto: Liis Treimann

Armastatud telesaatejuht Teet Margna külastas pärast 15 aastat taas sulgpallitrenni, mis lõppes Achilleuse kõõluse rebendi ning kipsis jalaga. 

«Vana arm oli siiski üsna roostes ja tahtmine oli suurem kui füüsilised võimed,» kirjutab mees oma sotsiaalmeedia postituses. Mehel tuvastatati Achilleuse kõõluse rebend, mistõttu tuleb tal nüüd  kaheksa nädalat kipsiga toime tulla. «Enne trenni vaata passi ja tee korralikult sooja,» kirjutab Teet õpetlikult. 

Teet Margnal jalg kipsis
Teet Margnal jalg kipsis Foto: Erakogu

Kas peagi algav telehooaeg on seatud nüüd ohtu? «Nädalalõpp Kanal 2-ga tuleb 100 protsenti kindlasti,» kinnitab telesaatejuht Elu24-le, kuid ei oska veel öelda, kas ekraanil tuleb tal figureerida kipsiga või ilma. «Tehniliselt ei ole me veel seda päris läbi mõelnud, kuid kahtlustan, et kipsi niisama salvestuse ajaks eemaldada ei anna,» nendib Teet ja lisab, et populaarne telesaade jõuab ekraanile juba 22. septembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles