Raadio 2 sai uued hommikuprogrammi saatejuhid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangarid: Veiko Porkanen, Karl-Andres Kalmet ja Märt Pius samanimelisest filmist.
Sangarid: Veiko Porkanen, Karl-Andres Kalmet ja Märt Pius samanimelisest filmist. Foto: Kaader filmist

4. septembril saab Eesti ringhäälingu ajaloos alguse uus peatükk: Reet Linna, Electra ja Marko Reikopi sussidesse astuvad Margus Kamlat, Karl-Andreas Kalmet ning Janet Õunapuu.

R2 uued hommiprogrammijuhid
R2 uued hommiprogrammijuhid Foto: ERR

Margus Kamlat on Raadio 2 kuulajatele juba vana tuttav: ta alustas noore reporterina, trotsides muusikafestivalide turvareegleid, reportermaki väsinud akusid ja keelepuritaanide manitsusi. Ajapikku sirgus kunagisest Tapa kooliraadio häbelikust ent südikast aktivistist võimsa eetrilibiidoga meelelahutaja. Uuel hooajal tõuseb ja särab tema talent enneolematu hooga esmaspäevast neljapäevani poole seitsmest kümneni.

Suure muudatusena asub Raadio 2 oma kuulajatele edastama rätsepatööna valminud uudiseid. Nendega tuleb eetrisse Raadio 2 uudistemagasinist «Agenda» tuttav toimetaja Janet Õunapuu.

Kuulus näitleja Karl-Andreas Kalmet (mf «Sangarid») liitus Raadio 2-ga täpselt aasta tagasi ja on oma uutest kolleegidest siiras vaimustuses. «Prooviperiood oli hämmastav, loov ja liigutav,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles