Cherie Blair paljastab praeguse Briti peaministri luukered

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherie Blairi autobiograafia esikaas
Cherie Blairi autobiograafia esikaas Foto: AP / Scanpix

Suurbritannia endise peaministri Tony Blairi abikaasa Cherie Blair kavatseb oma elulooraamatus paljastada kõik praeguse peaministri Gordon Browni luukered.

Raamat peaks ilmuma järgmisel aastal, kuid juba praegu on ajakirjandusse sealt mõned mahlakad lõigud jõudnud, kirjutab AFP.

Tonu Blairi abikaasa paljastab raamatus, kuidas vihavaenlased Brown ja Blair pidasid peaministri ametikorteris nii valju sõnasõda, et see oli isegi maja  teise otsa selgelt kuulda.

Lisaks süüdistab Cherie Blair Gordon Browni selles, et just tema sundis Tony Blairi kolm aastat ettenähtud ajast varem oma ameti maha panema.

Kättemaksuhimuline naine kirjutab ka, et kaudselt mõjutas Browni ja tema mehe vaheline vihavaen ka seda, et tal oli 2002. aastal nurisünnitus.

Lisaks mainib naine ära ka tema abikaasat 2003. aastal tabanud südameprobleemid, mille tagajärjel mees haiglaravile oli sunnitud minema.

Cherie Blairi arvates tekkisid need, kuna Brown jätkuvalt tema meest piinas ja sõimas.

«Lugesin selle raamatu käsikirja. See oli palju kohutavam, kui ma oodata oleksin osanud oodata. Cherie Blair lausa pritsib mürki,» sõnas selle raamatu välja andva kirjastuse Brown Book Group  esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles