Valus! Just selle Hollywoodi hurmuri alasti keha oli Shania Twaini loo «That Don't Impress Me Much» inspiratsiooniks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shania Twain
Shania Twain Foto: VEVO

Lauljatar Shania Twain avalikustas, mis pani teda kirjutama 1997. aasta megahitti «That Don't Impress Me Much» (eesti k - See ei avalda mulle eriti muljet).

Shania rääkis väljaandele Billboard, et ta mitte ainult ei maininud loos Brad Pitti, vaid kogu laul on inspireeritud näitleja alastifotoseeriast ajakirjas Playgirl.

«Tahate teada tõde selle loo kohta? Ma pole sellest kunagi varem rääkinud. Mäletan, kuidas mulle tuli jõulude ajal sõbranna külla ja me tegime küpsiseid. Olin seda albumit kirjutamas, kui lahvatas skandaal Bradist ja  Gwyneth Paltrows'st, kui ilmusid tema alastipildid. See oli tohutu suur teema. Mina aga ei saanud üldse asju, miks sellest nii suur number tehti. Sealt saingi selle idee, et noh, see küll mulle eriti muljet ei avalda - milleks nii palju kõmu? Me näeme alasti inimesi iga päev,» seletas Shania.

Shania rõhutas, et talle ei valmistanud pettumust piltide sisu, vaid alastipiltide ümber tekkinud elevus üldiselt.

«Ma ei norinud Brad Pitti kallal, vaid sel hetkel tekkis selline seos - asjad, millest suur number tehakse. Loomulikult võinuks tegemist olla mistahes nägusa kutiga,» lisas Shania.

Eestiski ülipopulaarne olnud «That Don't Impress Me Much» ilmus täpselt 20 aastat tagasi ja seda mängitakse raadiotes siiani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles