David Hasselhoff: «Rannavalve» filmil pole sarjaga midagi ühist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Rock ja David Hasselhoff
The Rock ja David Hasselhoff Foto: SCANPIX

«Rannavalve» originaalstaar David Hasselhoff ütleb, et hiljuti valminud filmil pole legendaarse telesarjaga erilisi sarnasusi.

65-aastane Hasselhoff kehastas 1989. aastal alanud sarjas Mitch Buchannonit ja astus põgusalt üles ka filmis, kus mängivad peaosi Dwayne «The Rock» Johnson, Zac Efron, Kelly Rohrbach ja Priyanka Chopra, vahendab CinemaBlend.

«Nad kasutasid «Rannavalve» nime. Nad kasutasid randa. Kõik muu oli pigem nagu «Paha vanaisa». See oli nagu R-reitinguga afäär rannal. Ja teate mis? Sellisele asjale on rohkelt publikut. The Rock on kõige toredam mees, keda kohanud olen, ning Zac Efron ja ülejäänud meeskond olid minu vastu suurepärased. Nii et mul pole selle filmi kohta ühtegi halba sõna öelda. Kas see sarnanes «Rannavalvele»? Mitte ligilähedaseltki. Kas nad tahtsid sarnaneda? Ei, nad tahtsid teha midagi erinevat ja sellel läheb üle maailma päris hästi,» seletas Hasselhoff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles