No-Big-Silence rokib nädalavahetusel jääl ja uuel klubilaval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli No-Big-Silence laulja Cram
Ansambli No-Big-Silence laulja Cram Foto: Artur Sadovski

Sellel laupäeval astub No-Big-Silence üles esimese kodumaise ansamblina uues rokiklubis Tapper. Peole annavad kuni varajaste hommikutundideni hoogu ansamblist Pedigree tuntud DJ-d Bonne ja Taff.

Bändi kitarristi Kristo Kotkase sõnul on vastavatud klubi näol tegemist kohaga, mida on juba aastaid oodatud.

«Mul on rõõm tõdeda, et nüüd on olemas justnimelt rock'i ja metal'i jaoks ehitatud koht, kus saab teha kontserte 400-500-le inimesele ja mis on samas ka hubane baar,» ütles Kotkas.

Tapperi uksed avatakse laupäeval kell 21.00, sissepääs alates 18ndast eluaastast. Pilet üritusele maksab 125 krooni.

Päev varem ehk 24. oktoobril saab nii No-Big-Silence'i loomingu kui paljude teiste heade hevilugude saatel uisutada Premia Jäähallis toimuval Heviuisutamisel.

Tegemist on bändi fänniklubi Silencers korraldatava ettevõtmisega, kuhu on oodatud absoluutselt kõik, kellele meeldib uisutada, kes ei oska veel uisutada, aga tahavad seda proovida või kes muidu hoiavad jäähallidest eemale tänu seal iga päev kõlava muusika tõttu.

Heviuisutamine toimub ajavahemikul 20.00-22.00. Muusikavaliku eest hoolitseb DJ Caroll, kes lükkab hea meelega plaadimasinasse ka kõikide uisuhuviliste kaasa võetud isiklikud soovilood.

Rohkem infot heviuisutamise kohta leiab Silencers ajaveebist aadressil http://silencersblog.wordpress.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles