Karmel Killandi paljastas raske põhjuse, miks ta tegelikult 15 aastat telest eemal oli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Killandi ja Anu Välba
Karmen Killandi ja Anu Välba Foto: ERR pressimaterjalid

Karmel Killandi rääkis Õhtulehele, miks ta 15 aastat telest eemal oli. 

"Olin oma poja tervise tõttu 15 aastat telest eemal. Teletöö graafik ei võimalda stabiilset tervisega tegelemist," selgitab ETV toimetaja ja saatejuht Karmel Killandi (enne abiellumist Eikner), miks ta poja astma ja raske allergia tõttu ekraanidelt kadus. 

Karmel Eikneril ja tema abikaasal Rait Killandil on kahe peale suur pere – Henry, Helen, Karl Elmar ja Karolina Josefine. Televisiooniga tegi Karmel 15 aastat tagasi lõpus, sest tema poeg oli allergik.

Kõige olulisemaks põhjuseks ja tõukejõuks, miks Karmel rõivatööstusse siirdus – lisaks Karmeli soovile ennast teostada – oli tõik, et tema ja Raidi poeg Karl Elmar osutus allergikuks, kes võis kanda vaid sajaprotsendilisest puuvillast riideid.

Paar protsentigi kangasse lisatud kunstkiudu elastaani tekitas tema nahale punased sügelevad laigud, mida laps verilihani kratsis. Esialgu sai haigust ohjeldada kreemiga, kuid nii kui keha puutus taas kokku mõne keemiat sisaldava kangaga, hakkas nahk higistama ja laigud tulid tagasi. Teisalt mõjutas haiguse väljalöömist ka sobimatu toit, eriti piimavalk ja šokolaad.

Karmel naases telesse, "Ringvaate" ridadesse 2015. aastal. 

Loe täispikka artiklit Õhtulehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles