Uhked pulmad teinud Taavi Rõivas elab üle jõu? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa ja Taavi laulatus Toomkirikus
Luisa ja Taavi laulatus Toomkirikus Foto: Mati Leet

Suursugused pulmad pidanud endise peaministri laenusumma ületab peaaegu viiekordselt tema mulluse sissetuleku.

Elu24 pakkus välja, et sedavõrd suur pulma korraldamine võis maksta kümneid tuhandeid eurosid. 

Eelpool mainitud artiklis kirjutame lahti ümmarguselt ning oletatavalt pulmade kulutused. Nende järgi läks Taavi ja Luisa Rõivasel pulmade korraldamisele ligi 44 000 eurot! Kui lisada sellele juurde ka pulmareisi maksumuse, siis võib summa ulatuda lausa 50 000 euroni.

Taavi Rõivase kui riigikogu aseesimehe brutopalk on kuus 4495 eurot, mis tähendab, et 50 000 eurosed pulmad läksid talle maksma 14 kuu palga.

Lisaks asutas endine peaminister tänavu augustis ettevõtte Inspiring Minds OÜ, mis tegeleb äri- ja juhtimisalase nõustamisega. Rõivase 2015. aasta majanduslike huvide deklaratsioonist selgub, et tal on võlakohustusi kokku ligi 350 000 euro eest. Värske deklaratsioon pole veel kättesaadav.

Luisa Värgil on ettevõte OÜ Noodivõti, mis tegeleb kontsertide lavastamise ja esitamisega ning muusikalise loometegevusega. Ettevõtte 2015. aasta käive oli veidi üle 20 000 euro ja kahjum ligi 2000 eurot. Kuigi eelmise aasta majandusaruanne tuli esitada hiljemalt 30. juuniks, ei ole Luisa Värk seda veel teinud.

Taavil ja Luisal on ka omanimeline heategevusfond Luisa ja Taavi Rõivase fond MTÜ, mille eesmärk on anda panus toetamaks Eesti laste ja noorte tulevikuvõimalusi.

Loe täisartiklit Eesti Ekspressist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles