Suur peogalerii! Baile-bon Russian Style tõi ööellu sensuaalsust ja silmailu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linna lõbusaim pidu Baile-Bon Russian Style jätkas suvehooaega pidutsedes korraga välikohvik Varblane suveterrassil ja ööklubis Privé. 

Möödunud reedel 18.augustil toimus taas klubipubliku seas suvel väga oodatud üritus - Linna lõbusaim venepidu BAILE-bon Russian Style, mis suvehooajal pidutseb korraga nii välikohvik Varblane suveterrassil kui ka ööklubis Privé! Suvist chill muusikat mängis DJ BELL.
Kesköö lähenedes koliti sujuvalt ümber samas majas asetsevasse ööklubisse Privé, kus rahvale pakuti nagu ikka spetsiaalseid eriefekte ning ürituse resident DJ Bell tõi kogu öö rahvani kõige kaasakiskuvamad vene- ja tantsumuusika hitid ja lisaks ka parimad latiinorütmid! Tõeliselt meeldejääv vene stiilis latiino tantsuõpetuse ekspressshow Jorge Hinojosalt pani, aga kogu saali külalised endaga kaasa tantsima! Rõõmude rohket atmosfääri hoidsid veel kaasahaaravad mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäeva ellu, viies vikerkaare värvide maailma tõelisesse karnevali muinasjuttu. Lisaks rõõmustasid klubi rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja meeleolu sütitav trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse koolituse läbinud treenitud noormehed! Hulgaliselt silmailu lisasid öösse sensuaalsed Go-Go tantsijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles