Loe, kes on ajakirja Mood uus peatoimetaja!

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Mood
Ajakiri Mood Foto: Ajakiri Mood

Ajakirjal Mood on uus peatoimetaja. Kes ta on ning milline on tema visioon? Loe välkintervjuust!

Ajakirja Mood uueks peatoimetajaks sai Silvia Pärmann.

Portree - Silvia Pärmann
Portree - Silvia Pärmann Foto: Terje Uganid

Endine peatoimetaja Marii Karell andis oma teatepulga teile üle, mis jääb alles tema käekirjaga ajakirjast, mida on uut. Muidugi ta kirjutab ka uues numbris, kas see jääbki nii?

Mood jääb edasi Eesti kõige sisukamaks moe-, ilu- ja elustiiliajakirjaks. Uuendusena hakkab iga number fookusesse tõstma mõnda teemat ning ajakiri täieneb ühe pikema fotolooga - septembrinumbris on selle peategelaseks kõige kuulsam moefotograaf siinpool raudset eesriiet Boris Mäemets. 

Väga hea meel on selle üle, et septembrinumbrist liitusid meiega kolumnistina Kadri-Maria Mitt, kes on disainer, kelle vaimukaid tähelepanekuid ka muust kui disainist on seni saanud kuulata stand -up komöödiaürituste sarja Fopaa! raames. Ning teatrikriitikuna ilmselt kõige rohkem teatris käiv eestlane Steven Hristo Evestus, keda avalikkus tunneb muidu riigiprokurörina.

Loodan väga, et intervjuu Roberta Eineriga ei jää Marii Karelli ainsaks kaastööks ja ta leiab edaspidi ka teletöö kõrvalt selleks aega. 

Kuidas teile pakkumine tehti ning kaua mõtlesite?

Olin seni Moe veebiajakirja Mood.ee peatoimetaja ning veebi- ja printajakirja toimetuste liitmisel oli selge, et Marii teletöö kõrvalt seda kõike ei jõua teha. Ettepanek hakata Moe peatoimetajaks ei ole ettepanek, mille üle mõtlema peaks.

Mida uues ametis kardate/ootate/kaifite?

Väga põnev on olnud veebiajakirja Mood käivitamine. Nii veebi- kui paberajakiri pakuvad palju inspireerivaid kohtumisi väga loominguliste ja huvitavate inimestega moe- ja disainimaailmast, mis kindlasti ongi selle töö kõige parem osa. Eestis - ja loomulikult ka mujal - on väga palju disainereid, kelle looming paneb meie tänavapildi, kodud, kohvikud, üritused ja erilised hetked särama ja loomulikult on väga huvitav nendega kohtuda, nende tööd ajakirjas tutvustada.

Kuidas erineb Mood teistest Eestis müüdavatest naisteajakirjadest?

Mood on ennekõike ikkagi moeajakiri, kus lisaks moemaailmale kirjutame kõigest, mis ühte moeteadlikku inimest käita võiks: ilust, reisimisest, sisearhitektuurist; jagame oma avastusi ja elamusi restoranidest, muusikast, teatrist, kunstist, filmist. Usun, et sellest suur osa köidab ka mehi.

Silvia fotot üles panemas oma portreefoto näitust “Kellega ma seni kohtunud olen” Pärnus Avangardi galeriis.
Silvia fotot üles panemas oma portreefoto näitust “Kellega ma seni kohtunud olen” Pärnus Avangardi galeriis. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles