Galerii! Saku rahvas pidutses Ummamuudu ja Trafficu saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku valla traditsioonilisel koguperepäeval Augustfest 2017 panid suvele meeleoluka punkti vaid loetud korrad aastas esinev Ummamuudu ja ansambel Traffic, loomulikult ei puudunud ka lõppevat suve ära saatev ilutulestik.

Tänavuse Augustfesti suurimaks rõõmustajaks oli peoõhtu käima tõmmanud Ummamuudu, kes on oma surematute hittidega «Kõnõtraat» ja «Tunnen ära» sel suvel vaid kolm kontserti andnud. Suure paugu ja ilutulestiku saatel saatis suve sümboolselt õhtule omakorda Traffic, kelle rõõmsad ja kaasahaaravad kodumaised rokipalad on teada-tuntud igaühele.

Saku valla rahvas on lõppevat suve ja puhkuseid ning algavat uut kooliaastat traditsiooniliselt kogupereüritusega Augustfest, kus tegevust ja meelelahutust leiavad kõik huvilised alates pere kõige väiksematest liikmetest kuni vanaemade ja -isadeni välja.
Vaata meeleolukat galeriid siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles