Viljandimaa sport 19.—24. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliturniiril «Mulgi karikas» selguvad laupäeval parim mees- ja naiskond.
Võrkpalliturniiril «Mulgi karikas» selguvad laupäeval parim mees- ja naiskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 20. aprill

Korvpall. Kell 19 mängivad Viljandi maagümnaasiumi saalis maakonna meistrivõistluste kohtumist TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja Abja.

Käsipall. Kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste esiliiga mängus Viljandi Spordikool ja Tartu Ülikool.

Jooks. Kell 18 algab Abja-Paljuoja kultuurimaja juures Jüriöö jooks.


NELJAPÄEV, 21. aprill

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadionil Eesti 1993. aastal sündinud tütarlaste meistrivõistluste kohtumist Viljandi Tulevik ja Põltsamaa Felix.

Järvejooks. Kella 17—19 on Viljandi järve äärse tennisemaja juures avatud terviseklubi Joosu järvejooksude sarja avaetapi start. Kepikõnnil osalejatele on start avatud kella 17—18.


REEDE, 22. aprill

Male. Kell 11 algavad Viljandimaa puuetega inimeste nõukoja majas, mis asub Viljandis Posti tänav 20, maakonna kiirmale meistrivõistlused.

Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi staadionil Eesti 1997. aastal sündinud noormeeste meistrivõistlustel Viljandi Tulevik ja Tallinna FC Levadia.


LAUPÄEV, 23. aprill

Ratsutamine. Kell 11 algab Heimtali maneežis Viljandimaa ratsaspordiklubi aprillikuu takistussõidu võistlus.

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse neli maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 12 mängivad Viiratsi LT / Karter ja Abja, kell 13.30 Paistu/Kõpu ja J. J. Rattapood, kell 15 Spordikool ja Mõisaküla ning kell 16.30 Aken ja Uks ning Kolga-Jaani.

Võrkpall. Kell 14 algavad Viljandi spordihoone vanas saalis turniiri «Mulgi karikas» kohamängud. Kolmandat ja neljandat kohta selgitava vastasseisuga alustavad Pärsti ja Tarvastu naiskond ning pärast seda kohtuvad meeskonnad Pärsti ja Sanok. Kell 17 alustavad esikohaheitlust Saarepeedi ja Abja/Halliste naiskond ning kell 18.30 Veteranide ja Suure Venna meeskond.

Jalgpall. Kell 17 kohtuvad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste meistriliiga mängus FC Viljandi ja Paide Linnameeskond.

Jooks. Kell 18 antakse Karksi-Nuia paisjärve ääres kolmanda Kitzbergi mäe jooksu start. Kell 19 algab sealsamas võistkondlik Jüriöö jooks.


PÜHAPÄEV, 24. aprill

Võrkpall. Kell 10.30 algavad Kärstna spordihoones Viljandimaa meeste meistrivõistluste mängud. Turniiril osalevad Tarvastu, Spordikooli, Pärsti ja Männimäe meeskond.

Rattamatk. Jalgrattamatka kontrollpunkt Sinialliku linnamäel on avatud kella 11—14.

Jalgpall. Kell 12 mängivad Viljandi staadioni kunstmurul meistrivõistluste teise liiga kohtumist Viljandi JK Kotkad ja Tartu JK Tammeka II.

Kell 15 algab Viljandi staadionil kolmandasse liigasse kuuluvate Tuleviku teise ja JK Welco Elektri kohtumine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles