Video: lift rebis äsja sünnitanud hispaanlanna kaheks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocio Cortes Nunez
Rocio Cortes Nunez Foto: facebook.com

Hispaanias Sevilla Virgen de Valme haiglas leidis aset traagline juhtum, milles äsja sünnitanud naine hukkus liftiõnnetuses.

Hispaania meedia teatel oli tegemist 26-aastae Rocio Cortes Nuneziga, keda transporditi kolmandalt korruselt teisele, kuid liftis tekkis sel ajal rike, edastab news.com.au.

Rocio Cortes Nunez
Rocio Cortes Nunez Foto: facebook.com

Naine oli mõni aeg varem keisrilõike abil oma kolmanda lapse ilmale toonud ning teda transporditi palatisse taastuma ja oma lapsega koos olema.

Nunezit hakati teisel korrusel liftist välja viima, kuid siis lifti uksed sulgusid ootamatult ja lift hakkas uuesti üles liikuma. Pealtnägijate sõnul rebis lift naise kaheks.

Juhtum leidis aset eile, 20. augustil kella 14.30 paiku kohaliku aja järgi.

Päästetöötajatel kulus naise surnukeha kättesaamiseks kaks tundi.

Elu kaotanud naise õemees David Gaspar sõnas Hispaania meediale, et tegemist on kohutava juhtumiga, mille süüdlast tuleb karistada.

Hispaania Andaluusia piirkonna tervishoiuminister Marina Alvarez kinnitas traagilise juhtumi aset leidmist, kuid teatas samas, et lifti oli 12. augustil  tehniliselt kontrollitud ja siis oli kõik korras. Selle kohta anti välja ka dokument.

Haigla erikomitee koostöös võimudega uurib, mis põhjustas naise surma. Nunezi surnukehale tehakse lahkamine täna.

Hukkunud hispaanlanna laps viidi teise haiglasse, kus tema eest hoolitsemiseks on paremad tingimused.

Nunezil oli lisaks äsja sündinud lapsele ka kolme- ja nelja-aastane tütar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles